Choď na obsah Choď na menu
 


Pobjeda Tottenhama Hotspura od 5-0 nad AFC Bournemouthom

U sezoni 2018/19, Premier Liga započela je brojne bitke u 19. krugu. Tottenham Hotspur je igrao protiv AFC Bournemouth kod kuće. Tottenham Hotspur je kod kuće pobijedio AFC Bournemouth s 5-0. Tisuće obožavatelja koji nose nogometni dresovi navijaju za njih.

Na početku igre obje strane imaju ofenzivnu i defanzivnu igru. U 16. minuti Tottenham Hotspur je poveo! Tottenham Hotspur1-0AFC Bournemouth. U 23. minuti, Tottenham Hotspur će biti sljedeći grad! Peters je pomogao Sun Xingzhenu za uspješan šut, Tottenham Hotspur 2-0 AFC Bournemouth. U 35. minuti, Tottenham Hotspur ponovno je proširio rezultat! Tottenham Hotspur 3-0 AFC Bournemouth. Na poluvremenu, Tottenham Hotspur 3-0 je vodio AFC Bournemouth. Laka strana bitka, 61. minuta, kane je postigao gol! 4-0! Tottenham Hotspur proširuje svoje vodstvo na četiri gola! U 70. minuti, Sun Xingyi, noseći Tottenham Hotspur dres, ponovno je otvorio rezultat za Tottenham Hotspur, 5-0! Na kraju utakmice, Tottenham Hotspur je pobijedio AFC Bournemouth s 5: 0 kod kuće.

Cijelu utakmicu, Tottenham Hotspur, nije postigao AFC Bournemouth i pobijedio s velikim rezultatom. Uzmite u obzir mnoge fanove na sceni.